| Робочі програми та анотації навчальних дисциплін здобувачів 2022 року набору | |||
| Компонента | Назва навчальної дисципліни | Установа/ ЗВО, викладач | Робоча програма/ анотація |
| Загальнообов’язкові дисципліни | |||
| ОК1 | Філософія науки | Університет Григорія Сковороди в Переяславі |
Анотація |
| ОК2 | Англійська мова за професійним спрямуванням | Університет Григорія Сковороди в Переяславі | |
| ОК3 | Педагогіка вищої школи | НУБіП | |
| ОК7 | Педагогічна (асистентська) практика | НУБіП | |
| Дисципліни професійного спрямування | |||
| ОК4 |
Методика досліджень та організація підготовки дисертаційної роботи |
ІРГТ імені М.В.Зубця С. Л. Войтенко |
|
| ОК5 | Біологія тварин |
ІРГТ імені М.В.Зубця С. І. Ковтун |
|
| ОК6 |
Молекулярно-генетичні технології у тваринництві |
ІРГТ імені М.В.Зубця К. В. Копилов |
|
| Вибіркові компоненти | |||
| ВК1 |
Одна з нижчеподаних дисциплін ВК 1.1. Методологічні основи клітинної та генної інженерії ВК 1.2. Генна інженерія ВК 1.3. Клітинна інженерія ВК 1.4.Сучасні методи репродуктивної інженерії |
ІРГТ імені М.В.Зубця О. В. Щербак |
|
| ВК2 |
Одна з нижчеподаних дисциплін ВК 2.1. Новітні тренди в сучасній біології ВК 2.2. Мікробіологія та імунологія ВК 2.3. Цитологія, гістологія, біохімія ВК 2.4. Біологія в практиці тваринництва |
ІРГТ імені М.В.Зубця О. Д. Бірюкова |
|
| ВК3 |
Одна з нижчеподаних дисциплін ВК 3.1. Біотехнологія у тваринництві ВК 3.2. Промислова біотехнологія ВК 3.3. Інженерна ензимологія ВК 3.4. Біотехнологія у харчовій промисловості |
ІРГТ імені М.В.Зубця В. В. Дзіцюк
|
|
| ВК4 |
Одна з нижчеподаних дисциплін ВК 4.1. Сучасні інформаційні технології ВК 4.2. Інформаційні технології галузі біології ВК 4.3. Інформаційні технології при створенні біологічних об’єктів ВК 4.4. Інформаційні та інноваційні технології в галузі |
ІРГТ імені М.В.Зубця Ю. П. Полупан
|
Анотація Анотація
|