СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 204 ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА |
Сертифікат про акредитацію програми 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
Навчальний план підготовки фахівців 2022 р. вступу |
Робочі програми та анотації навчальних дисциплін здобувачів 2022 року набору | |||
Компонента | Назва навчальної дисципліни | Установа/ ЗВО, викладач | Робоча програма/ анотація |
Загальнообов’язкові дисципліни | |||
ОК1 | Філософія науки |
Анотація |
|
ОК2 | Англійська мова за професійним спрямуванням | ||
ОК3 | Педагогіка вищої школи | НУБіП | |
ОК4 | Педагогічна (асистентська) практика | НУБіП | |
Дисципліни професійного спрямування | |||
ОК5 |
Методика досліджень та організація підготовки дисертаційної роботи |
ІРГТ імені М.В.Зубця С. Л. Войтенко |
|
ОК6 |
Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва |
ІРГТ імені М.В.Зубця О. В. Сидоренко |
|
ОК7 |
Інформаційні та інноваційні технології у галузі |
ІРГТ імені М.В.Зубця Ю. П. Полупан |
|
Вибіркові компоненти | |||
ВК1 |
Одна з нижчеподаних дисциплін ВК 1.1 Популяційно-генетичні основи селекції ВК 1.2 Організація племінної справи у тваринництві ВК 1.3 Управління стадом |
ІРГТ імені М.В.Зубця Ю. В. Вдовиченко |
|
ВК2 |
Одна з нижчеподаних дисциплін ВК 2.1 Фізіологічні основи відтворення тварин ВК 2.2 Біотехнологія у тваринництві ВК 2.3 Технологія відтворення тварин |
ІРГТ імені М.В.Зубця В. В. Дзіцюк |
|
ВК3 |
Одна з нижчеподаних дисциплін ВК 3.1 Молекулярно-генетичні технології у тваринництві ВК 3.2 Молекулярна генетика ВК 3.3 Основи генетики |
ІРГТ імені М.В.Зубця Л. Ф. Стародуб
|
|
Освітньо-наукова програма та навчальний план за 2016-2021 роки |
Акредитація ОНП |
За довідками звертатись:
(095) 193–62–22 Світлана Леонідівна
(063) 456–30–58 Наталія Володимирівна