Міністерство освіти і науки оприлюднило для громадського обговорення розроблені Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти проєкти нормативно-правових актів, що стосуються питань акредитації освітніх програм вищої освіти.

   З проєктом Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти  та  постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 червня 2020 р. № 565 «Про затвердження форми сертифіката про акредитацію освітньої програми і Порядку оформлення, переоформлення, видачі, зберігання та обліку таких сертифікатів» можна ознайомитися на сайті МОН за посиланням https://mon.gov.ua/ua/news/proyekti- normativno-pravovih-aktiv-sho-stosuyutsya-pitan-akreditaciyi-osvitnih-program-vishoyi-osviti

    Зауваження та пропозиції до зазначених проєктів нормативно-правових актів приймають у довільній формі до 18 вересня 2023 року на електронну адресу: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в браузере должен быть включен Javascript..