25 травня 2022 року Інститут розведення і генетики тварин імені М.В.Зубця НААН спільно з Українським товариством генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова проводять XХ Всеукраїнську наукову конференцію молодих вчених і аспірантів «Актуальні дослідження з проблем розведення, генетики і біотехнології у тваринництві», присвячену Дню науки в Україні.

В цьому році в рамках угод про співпрацю на конференцію запрошені студенти та викладачі – Національного університету біоресурсів і природокористування України, Миколаївського національного аграрного університету, Харківської гуманітарно-педагогічної академії, Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Колеги з вказаних установ візьмуть активну участь в обговоренні доповідей, студенти набуватимуть досвіду наукової діяльності. Така співпраця є надзвичайно ефективною з огляду підготовку студентів та аспірантів за освітньо-науковими програмами 204 Технології виробництва та переробки продукції тваринництва та 091 Біологія.

Організаційний комітет конференції запрошує студентів, аспірантів, докторантів, молодих вчених і спеціалістів взяти участь у роботі конференції.

Місце проведення: вул. Погребняка, 1, с. Чубинське Бориспільського району Київської області.

З інформаційним листом-запрошення можна ознайомитись на сайті інституту: http://iabg.org.ua/images/news/25.05.2022.pdf.

Підключиться до конференції Zoom, 10.00.
https://zoom.us/j/94126383680?pwd=ZHFNUkt6OVNVemtmZEJ0NVNYenVGQT09

Ідентифікатор конференції: 941 2638 3680, Код доступу: 026961.