14 січня 2022 року  атестаційна комісія під головування директора Інституту Юрія Полупана оцінила стан виконання наукової роботи здобувачами третього (освітньо-наукового) ступеня вищої освіти 2-4 року навчання в аспірантурі за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва і 091 Біологія за 2021 рік.  

 Визнано, що у переважній більшості аспіранти успішно виконують Індивідуальний план підготовки в аспірантурі за науковою складовою, проводять передбачені робочими програмами дослідження, апробують одержані результати на  міжнародних та всеукраїнських конференціях,  публікують результати своїх досліджень у фахових виданнях України та міжнародних наукометричних базах.

 Атестаційна комісія висловила побажання щодо захисту окремих дисертаційних робіт  до закінчення навчання здобувачів в аспірантури або хоча б попереднього її розгляду.

 Директор Інституту Юрій Полупан привітав присутніх з прийдешніми святами та побажав усім гарного 2022 року, а аспірантам – ще й успіхів у навчання та подальших наукових здобутків.