20.09.202117 вересня 2021 року інститут відвідали студенти другого курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

Під час візиту в теоретичній частині студентам було прочитано лекцію з питань  застосування сучасних методів вивчення генетики сільськогосподарських тварин Андрієм Шельовим.

Студентам провели екскурсію Інститутом де вони безпосередньо в наукових лабораторіях ознайомилися з матеріально-технічною базою для виконання комплексних наукових досліджень загальнодержавного значення з проблем генетики та біотехнології у тваринництві, якісного удосконалення порід і стад сільськогосподарських тварин, збереження і раціонального використання генофонду вітчизняних порід сільсько­господарських тварин. Таку комплексну екскурсію на високому рівні забезпечили Оксана Щербак, Тетяна Ільницька, Наталія Маковська, Любов Стародуб.

Також студентів з діяльністю аспірантури Інституту ознайомила Наталія Полупан, а Наталія Кузебна – з діяльністю наукової бібліотеки Інституту.

Екскурсія завершилася, та студенти з нетерпінням чекатимуть на нову, адже кожне таке знайомство з нашим Інститутом – це не лише можливість більше дізнатися про нові наукові досягнення в галузі тваринництва, побачити, що таке справжня наукова діяльність, а й визначитися з можливим місцем роботи на вітчизняній науковій ниві.